tračevi ne prestaju

"Zamislite kako je to intrigantno!" Marija Veljković progovorila o svom odnosu sa Đorđem Davidom

1

Voditeljka i glumica Marija Veljković nedavno se rastala od supruga, a ubrzo su počele da kruže glasine o njenom odnosu s kolegom i rokerom Đorđem Davidom.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Voditeljka kviza TV Slagalica Marija Veljković nedavno je rešila da stavi tačku na brak s biznismenom Milanom Milovanovićem, s kojim ima ćerke Rosu i Nevu i sina Đurađa.


Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to — rekla je ona nedavno. — Nemojte da vam neko staje na senku, nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, u bilo kojoj sferi. Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to. To vam priča osoba kojoj je to godinama govoreno.

 

Ona nije želela da podeli previše detalja o svom braku i razvodu, ali je iskreno pričala o svom odnosu s Đorđem Nikolićem, koji je poznatiji kao Đorđe David i s kojim godinama igra u predstavi "Sex bomb".


To je zaista zabavno. (smeh) Nas dvoje često odlazimo na kafu, a i putujemo zajedno, jer u predstavi “Seks bomba” glumimo muža i ženu. Van scene smo prijatelji i srećna sam zbog toga. Negde sam pročitala: “Đorđe David joj je pridržao kaput, zajedno su pili ceđenu pomorandžu”. Zamislite kako je to intrigantno — rekla je Marija za Hello.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Voditeljka je, inače, nedavno istakla da se sa decom iselila iz doma koji je delila sa suprugom i da oni razumeju nove životne okolnosti.


Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno — objasnila je Marija i dodala da do razvoda nije došlo zbog treće osobe. — Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj.

 

 

makonda-tracker