iskrena je

"Tek mi predstoji borba, rezovi za koje je potrebna snaga": Marija Veljković je ove godine doživela najveći pad u životu

3

Iako se mesecima navodi da je stavila tačnu na dugogodišnji brak sa Milanom Milovanovićem i dalje nije spremna da o tome govori javno.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Harizmatična i ljupka voditeljka Marija Veljković putem svog Youtube kanala govorila se o usponima i padovima tokom 2021. godine, gde je veoma otvoreno govorila o svojim emocijama i stegama koje su godinama kočile da iskaže svoje stavove.

 

Mediji su pisalo o tome da je Marija okonačala brak sa arhitektom Milanom Milovanoviće, ali ona nije htela da potvrdi ove navode.

 

Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to ―  iskreno je rekla Marija sa suzama u očima i naglasila da su joj deca najveći smisao života i da zbog njih želi i ima snage da se bori.

 

Marija Veljković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Konačno u ovoj godini progovorila, zauzela se za sebe, rekla svoje mišljenje, rekla i stala iza toga. Ono što je moj savet svima na ovu temu jeste da ne dozvolite drugima da stavljaju sebe ispred vas. Dakle, cenite sebe, cenite to što jeste svoju posebnost. I nemojte da vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni. To vam priča osoba kojoj je to govoreno godinama. Borite se za sebe ― istakla je Veljkovićeva.

 

Voditeljku ćemo uskoro imati prilike da gledamo u zabavnoj emisiji na javnom servisu gde je obilaziti ruralna mesta i obavljati sve seoske aktivnosti.

 

Marija Veljković
foto: Ana Paunković

 

makonda-tracker