moderna voditeljka

Voditeljka blista u svetloplavoj toaleti: Marija Veljković u haljini koja odlično pristaje plavušama i visokim ženama

0

Njen stil je veoma upečatljiv, mnogi ga hvale i mnogim ženama su njene kombinacije inspiracija. U novogodišnjem autfitu, ona je dočarala sav glamur i sjaj, a i vi se možete obući slično u najluđoj noći ukoliko vam se njen izbor dopada. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Veljković na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa snimanja noovogodišnjeg programa na Radio televiziji Srbije. 

 

Ona je za tu priliku odlučila da obuče glamuroznu haljinu veoma interesantne boje. Naime, Marija je obukla dugu svetloplavu toaletu koja je odlično pristajala uz njeno telo. 

 

 

Ova boja je savršen izbor za svetle žene sa plavom kosom, jer dodatno naglašava njihovu ženstvenost, šta je i voditeljka imala na umu. Ona je istakla svoja ramena i ključne kosti koje su jedan od izazovnijih delova tela kod žene. 

 

U vezi sa ovim, njena toaleta je bila sastavljena iz dva dela, tačnije od suknje i korseta. Ovakva kombinacija je dobra iz razloga što korseti dodatno naglašavaju struk ženama. 

 

Na sve ovo ona je dodala i srebrni nakit koji je stavila oko struka, kao i dve narukvice, plus viseće minđuše koje su joj se slagale uz ostatak aksesoara i neobičnu frizuru koju je ona imala. 

 

Kako se vama dopada njen stajling?

 

 

makonda-tracker