(FOTO)

ŽUTO + CRNO = kombinacija za pamćenje: Marija Veljković demonstrirala upečatljiv stil kome ne manjka elegancije

2

Lepa Marija Veljković za jedan prestonički događaj birala je neobičnu, a superefektnu kombinaciju kojom dominira spoj dveju boja ― crne i žute

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Veljković bila je gošća na jednoj beogradskoj reviji, gde su prisustvovale i Dragana Mićalović, ali i Olja Lević. Poznate dame s domaće javne scene birale su dijametralno suprotne stajlinge, a svaka je bila efektna na svoj način. 

 

 

Marija Veljković se ovog puta nije odlučila ni za street style, ni za suvi glamur, ali je zato odabrala autfit koji se može nositi i na koktel večeri, i na svadbi, i u izlasku, a i na ozbiljnijim poslovnim sastancima. U pitanju je haljina koja perfektno kombinuje dve boje: žutu i crnu!

 

Pomalo asimetrična, Marijina haljina bila je vrlo interesantna. Svedena dužina do kolena naspram neobičnih rukava, žuta boja naspram crne, dali su i suprotnost, ali i zanimljiv sklad u kombinaciji sa crnim salonkama. Marija je odlučila da ove dve boje "razbije" metalik tašnicom, a uz decentnu šminku, nakit i trendi paž frizuru nije bilo greške!

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker