da li ste znali?

I posle razvoda ju je nazivao ženom svog života: Ovaj dobro poznati muškarac je bivši suprug voditeljke Bojane Lazić

0

Lepa voditeljka Bojana Lazić je sedam godina bila u braku s čovekom kog sigurno svi znate, a razveli su se 2016. godine

Bojana Lazić
Bojana Lazićfoto: Emilija Jovanović

Bojana Lazić i Tijana Prica čine savršeni voditeljski tandem, ali obe čuvaju svoju intimu i privatnost od očiju javnosti. Dok Tijanin suprug nije poznat medijima, s Bojanom to nije slučaj — naprotiv.

 

 

Bojana je već godinama popularno televizijsko lice, a ništa manje poznat nije i njen bivši suprug. Mada su se razveli 2016. godine, Bojana i dalje nosi njegovo prezime.

 

Moje devojačko prezime je Boljević. Zadržala sam prezime isključivo zbog svog deteta, a volela bih da promenim prezime. Staro ili novo videćemo – rekla je Bojana za Espreso, čime je, zapravo, ostavila mogućnost i da se ponovo uda.

 

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

 

Njen bivši suprug je srpski glumac i voditelj Žarko Lazić, čije ime se vezuje i za serijal Kuća od srca. 

 

Njih dvoje su bili u braku 7 godina, u kom su dobili sina Mateju. Kako se pisalo, oni su se upoznali tokom putovanja u Grčku, gde su snimali spot za pesmu grupe "Flamingosi". Žarku se Bojana dopala na prvi pogled:

 

– Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne – rekao je on svojevremeno.

 

Žarko Lazić
Žarko Lazićfoto: Dragana Udovičić

I nakon razvoda imao je najlepše reči za Bojanu:

 

–  Ona je moja bivša žena, ona je prelepa, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mere, pravimo kompromise – rekao je u emisiji "Premijera vikend specijal" jednom prilikom dok se Bojana smešila.

 

Inače, nedavno je za Espreso Bojana rekla da je zadovoljna svojim ljubavnim životom, ali i dalje ne otkriva ko ju je osvojio.

 

 

 

 

makonda-tracker