skladna porodica

Nije je privukao izgled — već energija: Muž voditeljke "Slagalice" stariji je od nje, ali žive ljubavnu bajku (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Mira

01-02-2022 18:24h
Retko ruzna zena,bez harizme!Ko nju onako mutavu postavi za voditeljku?Sva je ko mrtvo puvalo

Beba

01-02-2022 18:39h
Baš divan par : ona antipatična, on ružan. Svaka čast kako se nadjoše

jadna je

01-02-2022 20:28h
ne vredi ni vredjati ...

nesto kao jovana jeremic BAJA i to ne tamo neki nego pravi onaj baja koji za dorucak uz zajecarsko cepa glavicu luka zatim trci na skelu usput prdi i racuna da ga niko ne cuje ...

Wer

01-02-2022 20:33h
O majko moja koje foliranje!

Sta te briga

02-02-2022 15:46h
Privukao je novcanik.

Maja

02-02-2022 21:52h
31.....31...31...dedaaaaaaaa....
https://www.nportal.rs/vest/12695/stars/poznati/jelena-simic-voditeljka-slagalica-muz-dekan-fakulteta?utm_source=vecernje-novosti&utm_medium=vecernje-novosti-single&utm_campaign=single-box

Mirko Racic

17-04-2024 19:04h
Nerazumem ove nebulozne komentare, da je Jelenu privukao novcanik a ne vide da je sa njim ostvarila potomstvo sa dva prekrasna deteta, sto pojazuje da je ljubav prisutna, sto se tice njegovih godina i njegovog izgleda, sasvim pristojno covek izgleda cak i izvan proseka za njegove godine, sto Jelena kaze bitna je njegova pozitivna energija.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: