ovo niste znali

IGRALA JE RAME UZ RAME S VELIKANOM SRPSKOG GLUMIŠTA: Voditeljka Slagalice ostvarila se i kao glumica, a evo i gde

0

Šarmantna Milica Gacin svake večeri nas osvaja u kvizu Slagalica, ali malo je poznato da to nije jedini javni posao u kojem se okušala

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Milica Gacin decenijama je poznata kao novinar — najpre je radila kao radijski voditelj na Radiju 101, potom na Radiju 202, da bi na kraju prešla na RTS, gde je i danas.


Kako je svojevremeno istakla, oduvek je želela da se bavi novinarstvom i tako se usmeravala od srednje škole. Na televiziji je radila na Trećem kanalu, a potom i na Prvom kanalu RTS-a, gde je učestvovala u radu na brojnim emisijama, kako kao voditelj, tako i kao urednik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)


Ipak, malo je poznato da se Gacinova okušala i kao glumica. Ona je igrala u predstavi "Gran pri", i to rame uz rame sa slavnim Vlastimirom Đuzom Stojiljkovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)


Imala sam dragocenu pomoć i od profesora Minje Dedića i divnog Milenka Zablaćanskog. Predstavu smo odigrali 55 puta, a svako izvođenje za mene je bilo praznik. Đuza je bio veliki na sceni, privatno još veći. Uvek ću pamtiti njegove sugestije, savete, držanje, i kako me je, kad sam zaboravila tekst, samo jednim pitanjem vratio u priču —ispričala je voditeljka svojevemeno za "Gloriju".


 

 

makonda-tracker