nije joj lako

"Umreću pokušavajući da se oporavim i izlečim": Jelena Dokić potresena zbog raskida sa izabranikom nakon 19 godina

16

Emotivnom objavom dočarala je publici kako se oseća, ali je i zamolila da je razumeju u bolu.

foto: printscreen/instagram
foto: printscreen/instagram

Poznata teniserka Jelena Dokić koja godinama živi i radi u Australiji, niže uspehe na profesionalnom planu, kao teniski trener, ali joj na privatnom planu ne cvetaju ruže. Naime, Jelena je odlučila da obavesti javnost putem svog Instagram profila da je raskinula vezu sa izabranikom Tinom nakon 19 godina ljubavi.

 

Mnogo se priča i spekuliše u vezi sa mojim poslednjim postom, pa ću se pozabaviti situacijom. Posle skoro 19 godina, Tin i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se rastaju i to je najbolje. Molim vas da se uzdržite od loših komentara o nama, a posebno molim one koji žele da daju gadne komentare na osnovu nacionalnosti i vere da to ne rade. Ovo nema nikakve veze sa tim. Negativni komentari nikome ne pomažu, posebno meni, pa vas molim da budete ljubazni  — počela je Jelena i nastavila: 

 

 

 — Lagala bih ako bih rekla da mi je dobro, ali daću sve od sebe da se izlečim, oporavim, procesuiram ovaj bol i traumu ako ništa drugo, umreću pokušavajući. Dala sam ovoj vezi sve od sebe, svoje srce, dušu i toliko sam se borila do kraja, ali nije bilo dovoljno ovog puta,  nadam  se da me čeka sreća i ljubav negde tamo. Ovo je teško, boli me, povređena sam, izgubljena sam i trenutno je sve samo u tome da ustanem iz kreveta ujutru i stavim jednu nogu ispred druge. Moraću ponovo da naučim da hodam, pre nego što budem mogala da trčim kada su u pitanju ljubav i sreća, ali daću ovom procesu lečenja sve od sebe. Ja sam borac i boriću se do kraja. Moja snaga i volja da idem dalje i živim ponovo će biti na ispitu, ali sam to radila i ranije, pa se nadam da ću to moći ponovo. Poštujte moju privatnost u ovom trenutku, za sada neću davati više komentara. Tinu želim sve najbolje i nadam se da će pronaći ono što traži. Ljudima koji su mi najbliži, hvala vam na podršci i svim telefonskim pozivima u svako doba dana i noći — napisala je teniserka između ostalog.

 

Dokićevoj su pristizale reči ohrabrenja i podrške sa svih strana sveta, te mnogi veruju da će se ona po ko zna koji put u životu izdići iz nemile situacije i nastaviti putem uspeha i istinskog mira.

 

Jelena je nedavno postala i voditeljka čuvene televizije "Channel 9", a svojom rečitošću i harizmom osvojila je građane Australije.

 

 

makonda-tracker