i to u društvu šerbedžije!

Više se ne kriju: Jovana Stojiljković i Goran Bogdan dočekali 2022. u Hrvatskoj (FOTO)

5

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan jedan su od najpopularnijih parova na području Srbije i Hrvatske, a o njima se zna — tako malo

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najpopularnjih domaćih glumica mlađe generacije svakako je Jovana Stojiljković, ali ovu lepoticu retko gde možemo videti — osim kada glumi! Jovana vešto krije svoj privatni život, ali, ipak, činjenice da je već godinama u vezi s hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom ne može ostati nepoznata. Uprkos popularnosti ovog para, oni nikada ne komentarišu svoju intimu i vezu, a njihove zajedničke fotografije gotovo da ne postoje. 

 

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić


Par se nikad i ne pojavljuje zajedno u javnosti, a izuzetak su napravili na beogradskoj premijeri Bogdanovog filma "Otac".

 

 

O odnosu Gorana i Jovana pisalo se dosta u poslednje vreme, nagađalo se i da se raskinuli, ali i pomirili. Ono što je sigurno jeste da su sarađivali na snimanju hrvatske mini-serije "Područje bez signala", a ovo će biti prva njihova saradnja otkako su se 2017. godine upoznali na snimanju serije "Senke nad Balkanom".


Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo da opet snimam s njim jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo poverenje — rekla je Jovana o snimanju sa Bogdanom.

 

Par je zajedno dočekao i 2022. godinu, a fotografije su isplivale od neočekivanog izvora! Naime, jedan pab u Puli objavio je fotografije na kojima se nalaze Goran i Jovana, i to u društvu Radeta Šerbedžije!

 

Čini se da ljubav svakako cveta među njima...

 

 

 

 

makonda-tracker