svaki detalj je savršen

Ovakav spoj ne viđamo često na crvenom tepihu: Jovana Stojiljković u odmerenoj kombinaciji koja zrači ženstvenošću

4


U Beogradu je sinoć premijerno prikazan nastavak filma "Južni vetar", u kome jednu od glavnih uloga igra Jovana Stojiljković. Glumica koja se obično ne pojavljuje često u javnosti tim povodom je prošetala crvenim tepihom i oduševila interesantnim modnim odabirom koji je pripremila

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Filmska, televizijska i pozorišna glumica Jovana Stojiljković (29) bila je jedna od zvezda večeri na premijeri filma "Južni vetar 2", a čak i da nije bilo tako ― privukla bi sve poglede!


Šarmantna glumica, poznata po autentičnom stilu i tome što je uvek odevena s ukusom, ne pojavljuje se često u javnosti, a za svoj prvi izlazak pred objektive foto-aparata spremila je vrlo zabavan i interesantan autfit.

 

Jovana je s kolegom Milošem Bikovićem, koji joj u filmu igra supruga, prošetala crvenim tepihom u spoju drapirane bluze zatvorenog okovratnika i dugih rukava i dubokog šortsa. Ova komada su komotnije, oba svetlucava i odišu duhom osamdesetih godina, a dok je gornji deo odeće jednobojan, donji je ukrašen efektnim prelivima ljubičastih nijansi. Uvek nasmejana glumica bila je ogrnuuta dugačkim crnim kaputom, a uz to je ponela i crne čarape i čizme do kolena od prevrnute kože.


Jovana je pustila kosu da pada i opredelila se za gotovo neutralan makeup kojim dominiraju nežni rozikasti i ljubičasti tonovi, dok je manikir u crnoj boji.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Pre premijere "Južnog vetra", Jovana je gostovala na televiziji K1, gde je pričala o tome kako željno iščekuje prikazivanje filma.


Veoma sam uzbuđena ― priznala je ona. ― Kvalitet "Ubrzanja" je u tome što može da se gleda odvojeno, nevezano od prvog dela i serije. Sve se dešava u nekoliko dana i tusu i stari junaci i novi glumci. Veoma je uzbudljiv, pravi akcioni film.


Kako je istakla, "Južni vetar 2" može da se pohvali vrhunskom produkcijom, "kao u holivudskim filmovima". Njena uloga Sofije Maraš u ovom delu dobija i nove slojeve i nove crte.


Sofija je hrabra i lojalna, želi da održi svoju porodicu na okupu, ali u drugom delu mora da u trenutku donosi neke važne odluke. Usudi se čak i da uđe u akciju i nešto preduzme. Ali, da ne otkrivam previše, gledaćete film ― zaintrigirala je publiku Jovana.
 

 

makonda-tracker