iskreno

Posle 4 godine veze i ćutanja: Jovana Stojiljković progovorila o Goranu Bogdanu

2


Jedan od omiljenih regionalnih parova gotovo nikad se ne pojavljuje zajedno u javnosti i ne komentariše navode medija o svojoj ljubavi, ali je glumica sada napravila izuzetak

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska glumica Jovana Stojiljković godinama je u skladnoj vezi s bosanskohercegovačkim kolegom Goranom Bogdanom, a par je nedavno sarađivao na snimanju serije "Područje bez signala". U pitanju je hrvatska mini-serija u kojoj ćemo gledati još Renea Bitorajca, Krešimira Mikića i Slavka Štimca, kao i prva saradnja ovog para otkako su se 2017. godine upoznali na snimanju serije "Senke nad Balkanom".


Bilo je to jedno od najlepših snimanja u mojoj karijeri — priznala je Jovana u razgovoru za hrvatsku "Gloriju", prisećajući se snimanja u Gospiću i Dugoj Resi.

 

Kako je istakla, nije imala previše vremena da uživa u čarima ovog dela Hrvatske, ali jeste uživala.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Radili smo od jutra do večeri pa nisam stigla puno da razgledam, osim što sam jedan dan otišla do Tesline rodne kuće. Ekipa je bila sjajna, brzo su me prihvatili i učinili da se osećam kao kod kuće — istakla je ona.


Jovana se osvrnula na to što konačno ima priliku da sarađuje sa svojim emotivnim partnerom Goranom Bogdanom, naglasivši da nemaju mnogo prilika da dele kadar, ali joj je drago što su ponovo radili zajedno.


Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo da opet snimam s njim jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo poverenje — objasnila je glumica.


Par se, inače, nikad ne pojavljuje zajedno u javnosti, a izuzetak su napravili na beogradskoj premijeri Bogdanovog filma "Otac", na prošlogodišnjem Festu. Godinama vešto izbegavaju pitanja o svom odnosu i ne komentarišu ni povremene tračeve da više nisu zajedno ili da planiraju brak.
 

 

makonda-tracker