ide joj i u ljubavi

Čuveni glumac je osvojio njeno srce: Sofka iz "Nečiste krvi" u vezi kolegom, a ranije je ljubila — poznatog fudbalera

2

Glumica Sara Sandeva, koja u seriji "Nečista krv" igra Sofku efendi Mitinu, oživevši tako jednu od najtragičnijih junakinja srpske književnosti, odmah je očarala publiku i talentom i lepotom. Na žalost muškog dela publika, ona je srećno zaljubljena!

foto: Instagram
foto: Instagram


Severnomakedonska glumica Sara Sandeva ima srpske korene, a odrasla je u Češkoj, gde se školovala i pre nego što se našoj publici predstavila u seriji "Nečista krv" već izgradila zapaženu karijeru u pomenutoj državi. I dok tamošnji mediji pišu o njenim ulogama, ne zapostavljaju ni onaj deo koji često jednako zanima javnost — njen privatni život. Tako je otkriveno da je Sara u ljubavnoj vezi s glumcem Jakubom Pračarom (38).


Par preferira da zadrži detalje o svom zajedničkom životu za sebe, ali Jakub nedavno nije odoleo prilici da se pohvali Sarinom ulogom u srpskoj seriji. On je na Instagramu objavio promotivni poster "Nečiste krvi" i napisao:


Imam međunarodnu zvezdu u kući. Ponosim se tobom!

 


Sandeva mu je na to odgovorila:


Ljubavi.

 


Par se, inače, upoznao i zbližio na snimanju serije "Dvoje za ubistvo".
Jakub i njegova bivša supruga Agata Hanihova (36) imaju ćerku po imenu Mia (4), a Sarin dečko je sin čuvenog glumačkog para Davida Pračara i Dani Batulkove.

 

Sara Sandeva, Jakub Pračar
foto: Marek Patek Pavel Machan/CNC/Profimedia

Pre glumca, Sara je ljubila fudbalera i reprezentativca Češke Vaclava Černija (24), koji trenutno nastupa za holandski Tvente. On već godinama igra za fudbalske klubove u Holandiji, pa je do sad nastupao za Ajaks, Utreht i Tvente, a češki mediji su tokom njegove veze sa Sarom pisali da je mlada glumica živela sa zgodnim sportistom u pomenutoj zemlji.

 

 


 

makonda-tracker