(foto)

Poznati frajer osvojio srce "uraganke": Ivana Nikolić u vezi sa zgodnim sportistom?

3

Ljubavni život lepe članice grupe Hurricane od početka njene karijere intrigira javnost, a sada se spekuliše da je srećno zaljubljena u atraktivnog košarkaša

foto: Instagram
foto: Instagram

Kako pišu mediji, pevačica i plesačica Ivana Nikolić, jedna od tri lepotice koje čline grupu Hurricane, navodno je u vezi s Majkom Cirbesom.

 

Nemački košarkaš koji trenutno nastupa za KK Crvena zvezda odnedavno ponovo živi u našoj zemlji, posle dve godine nastupa u Kini, Sloveniji i Dubaiju, ali njegovo srce već bi moglo da bude osvojeno.


Ivana je juče prisustvovala meču Crvene zvezde i Olimpijakosa u Pioniru, a novinarima je zapalo za oko da ona na društvenoj mreži Instagram prati Cirbesa ― kao i on nju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @maikzirbes33


Ivana je, inače, prošle godine bila u skladnoj vezi s mladićem kog nije želela da eksponira u medijima.


Srećno sam zaljubljena i zadovoljna ljubavnim životom ― rekla je ona jednom prilikom.
 

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

 

Mediji su, inače, danas dovodili Ivanu u vezu s glumcem Milošem Bikovićem, jer je javno priznala da bi volela da se on pojavi u novom spotu njene grupe.

 

Volela bih da nešto radimo sa Milošem Bikovićem. Ne znam da li je on slobodan ili zauzet, ali to za saradnju nije ni bitno. Znam da tražimo glumca za novi spot, a ko će to biti odlučiće reditelj. Super bi bilo da posle Baće to bude Petar Maraš. Sviđa mi se njegov lik u "Južnom vetru" ― izjavila je pevačica.

 

 

makonda-tracker