(FOTO)

Zagrljeni, nasmejani i — zaljubljeni?! Sanja Vučić i Nemanja Gudelj zajedno proslavili njegov rođendan

2

Nakon višenedeljnih spekulacija o odnosu pevačice Sanje Vučić i srpskog fudbalskog reprezentativca Nemanje Gudelja, oni su podelili zajedničku fotografiju

foto: Instagram, ////, pressinphoto / ddp USA / Profimedia
foto: Instagram, ////, pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Pevačica i članica grupe Hurricane Sanja Vučić već neko vreme se dovodi u vezu s fudbalerom Nemanjom Gudeljem, koji trenutno nastupa za špansku Sevilju.


Nakon što su privukli pažnju komunikacijom na društvenoj mreži Instagram, muzička zvezda i sportista juče su se prvi put u javnosti našli na istom mestu. Pored plasmana naše reprezentacije na Svetsko prvenstvo, veselo društvo je slavilo i Gudeljev 30. rođendan. Štaviše, Sanja je podelila fotografiju koja je tom prilikom nastala, a na njoj je ona zagrljena s fudbalerom i jednom prijateljicom.


Srećan rođendan, rođeni — napisala je pevačica.

 

Sanja Vučić
foto: Instagram

Glasine o povezanosti Sanje Vučić i Nemanje Gudelja pojavile su se tokom leta, kada su oni "lajkovali" i komentarisali jedno drugom objave na Instagramu, a oboje su to nastavili i u narednim mesecima. Jednom prilikom pevačica je demantovala tvrdnje da između njih postoji nešto više.


Jao... Nemanja Gudelj i njegov brat Dragi su moji drugari. Sad ne znam da li se misli u romantičnom smislu... Pa, mislim, on je super tip — rekla je Sanja u jednoj emisiji.

 


 

makonda-tracker