UMESTO VENČANJA: RASKID

I njegove RODITELJE ODLIČNO znamo: Ksenija Knežević u vezi sa POZNATIM GLUMCEM?

0

Iako su mnogi mislili da će stupiti u brak sa Nikolom, izgleda da se Ksenija Knežević odlučila na novi ljubavni početak — i to kakav!

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Ksenija Knežević (25), kako prenose domaći mediji, raskinula je dugogodišnju vezu sa momkom Nikolom i uplovila u vezu sa glumcem Pavlom Mensurom!

 

Pavle Mensur je sin Irfana Mensura i Srne Lango, a takođe se, kao i roditelji bavi glumom: gledali smo ga u serijiama "Pogrešan čovek", "Kalkanski krugovi"....

 

 

Uraganka i dobitnik Sterijine nagrade otpočeli su romansu, piše Story, na iznenađenje njihovih prijatelja, budući da su oboje nedavno izašli iz dugih emotivnih veza.

 

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

 

Kako se navodi, nakon pet i po godina zabavljanja s Nikolom, kojeg je strogo krila od očiju javnosti, Ksenija je odlučila da raskinu, iako su planirali venčanje i maštali o zajedničkoj porodici. S druge strane, Pavle je bio u dvoipogodišnjoj vezi s koleginicom Ivanom Zečević, koja takođe glumi s njim u "Kalkanskim krugovima".

 

Navodno, prvi susret Pavla i Ksenije bio je odlučujući, a glumac je nedavno prisustvovao i njenom nastupu na „Music Week“ festivalu.

 

Ksenija i Pavle izričiti su po pitanju toga da ne žele svoju intimu da dele s drugima, stoga su informaciju da je ljubav pokucala na njihova vrata otkrili malom broju bliskih prijatelja. 

 

 

makonda-tracker