prizori iz budimpešte

Kad je Andrija Milošević uslika, to izgleda OVAKO: Prva fotografija Aleksandre Tomić otkako smo saznali da je TRUDNA

0

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Đeđa otputovali su u Mađarsku, odakle dele fotografije s kojih se vidi da uživaju u lepotama Budimpešte, jeseni, ali i iščekivanju bebe!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumac Andrija Milošević i njegova devojka Aleksandra Tomić nedavno su otkrili da će postati roditelji i da na svet stiže njihovo prvo dete. Od tada nismo imali prilike da vidimo trudnu glumicu, ali kada je njen Andrija uslika, naravno da će slike biti savršene!

 

 

Andrija i Aleksandra otputovali su u Budimpeštu, gde uživaju u jesenjem i romantičnom odmoru.

 

Popularna Đeđa pozirala je u kariranom kaputu, ispod kog se mogao nazreti trudnički stomak, a njih dvoje pokazali su kadrove iz mađarske prestonice koji oduzimaju dah.

 

 

S druge strane, Andrija ne bi bio Andrija da se nije našalio u opisu sopstvene fotografije:

 

Poželeo sam i ja da budem lep na slikama, kao svi drugi.
Ovo je rezultat 
— napisao je glumac.

 

Podsetimo, Andrija je progovorio o svojoj sreći jer će Aleksandra i on postati roditelji.

 

Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti.

 

Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi — rekao je Milošević.

 

 

makonda-tracker