srećne vesti

Za nekoliko meseci ostvariće se u ulozi OCA, a to ga neizmerno raduje: Andrija Milošević govori o životu i karijeri

0

U glumčevom životu sve ide u željenom smeru, optimizam je sve vreme prisutan, a uloge koje dobija ga veoma ispunjavaju i inspirišu.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Talentovani glumac Andrija Milošević godinama uspeva da bude na nivou profesionalnih angažmana, da inspiriše publiku nesvakidašnjim ulogama ali i da ostane posvećen porodici i izabranici Aleksandri Tomić sa kojom će se uskoro ostvariti i u ulozi oca, o čemu je i javno progovorio.

 

"Dobro ste čuli i to je tačno. Sreću ne krijem. Doći će vreme kada ćemo pričati o tome. Mi ništa ne krijemo ali mora da prođe ovaj prvi momenat, pa ćemo onda više pričati. I hvala svima koji su čestitali. Konačno jedna lepa vest u moru svega lošeg što se dešava", istakao je s ponosom.

 

Glumac je nedavno završio snimanje filma "“Nije loše biti čovek” Dušana Kovačevića, a sada otkriva kakva je uloga koju on tumači.

 

"To je nešto potpuno drugačije. Duško Kovačević je čovek koji me je pozvao i ja sam ga tada pitao: “Što si mene pozvao”? U pitanju je uloga jednog atipičnog kriminalca. Tada mi je Dušan rekao: “Pa baš zato sam tebe zvao i zato što verujem u tebe”. Zvao me je i Bajaga i nahvalio me i rekao da sam dao nešto novo od sebe, što je meni i bio cilj."

 

Publika je Andriju upoznala i zavolela kao vrsnog komičara i zabavljača. te mu takve uloge najčešće i pripadnu, stoga se Milošević osvrnuo na svoje želje po pitanju budućih rola.

 

 

"Tako želim i pogodilo se. Ne možemo svi da igramo sve. Ne možemo svi da igramo kriminalce i namrgođene tipove. Mora da postoji neko ko će da održava taj duh. Ono što je najvažnije kod komedije je da privlači decu, jer oni rastu i postaju publika i konzument sve te umetnosti koju mi stvaramo. Sve to ima neku sponu i u nekom narednom periodu mogu da vam kažem da ću u jednoj veliko seriji imati neko sasvim drugo izdanje, ali to je zato što sam ja izuzetno pametan."

 

Mesecima se suočavamo sa gubicima vrsnih umetnika sa kojima se ne mirimo, a glumac je ovakav nesrećnih okolnosti objasnio na sebi svojstven način.

 

"Mi glumci moramo da nastavimo da ispunjavamo našu misiju i radimo. Lako je biti glumac uspešan u svetu kada imaš velike mogućnosti i menadžere u velikom sistemu. Ali u malim društvima mi glumci imamo drugu misiju. Naše misije su višeslojne. One imaju više paralelnih stvarnosti. Moramo da se borimo sa zlim stvarima poput ekspanzije mržnje prema ljudima. U smislu da se vrlo malo ljudi bavi decom, da čuvamo jezik, kulturu i duh. Pozorište je institucija koja čuva jezik."

 

Andrija Milošević
foto: Instagram

 

U jednom od ranijih medijskih istupanja Milošević se osvrnuo i na svoje postulate kada je reč o vezama, navikama i modelu ponašanja koji priliči današnjem savremenom svetu.

 

"Kao i svi ljudi, moramo da pravimo kompromise. Vodimo život koji je jako brz i nemamo vremena da se mnogo svađamo i raspravljamo. Već se kao svi parovi uklapamo u date situacije koje nam život nameće. Dešava se da se ne vidimo po dva dana, ali zato ostalih pet gledamo da provedemo po nekoliko sati zajedno. Mi ne otežavamo stvari jedno drugom, živimo život onako kako želimo. Nama nedostaje zajedničkog vremena, ali se sve na kraju uklopi. Imamo vremena da odvojimo za prijatelje i za nas dvoje", govorio je dramski umetnik.

 

 

makonda-tracker