BUDUĆA PORODICA

EUFORIJA je velika, hvala na čestitkama: Andrija Milošević je ovim rečima potvrdio da će uskoro postati OTAC

0

Andrija je veoma srećan što će se sa voljenom Aleksandrom Tomić uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Harizmatični glumac i voditelj Andrija Milošević (43) za nekoliko meseci po prvi put će se ostvariti u ulozi oca sa svojom izabranicom Aleksandrom Tomić, a ovaj par je u idiličnoj vezi već deset godina. 

 

Ovim divnim povodom oglasio se i budući ostac koji je potvrdio srećne vesti.

 

"Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti." — istakao je Milošević.

 

 

Aleksandra i Andrija neretko sarađuju i na umetničkom nivou, te pored stalnog angažmana u "Teatru na brdu" možemo ih gledati i u seriji "Slatke muke" gde tumače bračni par.

 

Glumac je ranije govorio o roditeljstvu i prinovi, a sada će mu se konačno ostvariti želja.

 

"Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - rekao je ranije Andrija i dodao da unapred zna kakav će biti otac.Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti ― ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu." ― rekao je Andrija za Kurir.

 

 

makonda-tracker