Šest puta ju je pitao za ime

On svakog dana ima osećaj ― kao da su na početku: Igor Đorđević je godinama u ljubavi s ovom PRELEPOM GLUMICOM

3

Jedan od naših najatraktivnijih glumaca Igor Đorđević je, na žalost obožavateljki, odavno zaljubljen, i to ― ni manje ni više ― u prelepu koleginicu, a ovaj srećni par uživa u svom mirnom porodičnom životu

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Glumac Igor Đorđević i glumica Zorana Bećić zajedno su više od 15 prelepih godina, tokom kojih su dobili ćerke Petru i Blanku.


Njihova ljubavna priča započela je još tokom studentskih dana, kada je, kako su kasnije pitali mediji, Igor na jednoj žurki pitao Zoranu šest puta za ime. Ona mu je odgovorila dvaput, a potom ignorisala njegovo pretvaranje da je zaboravan. Glumac ipak nije dizao ruke i uspeo je da osvoji srce tamnokose koleginice, koja ističe da je njen izabranik iznova osvaja romantičnim gestovima.

 

Ume da bude vrlo romantičan, često me iznenadi bez ikakvog razloga. Svako jutro mi kuva kafu i pušta me da duže spavam ― rekla je Zorana jednom prilikom.

 

Igor Đorđević, Zorana Bećić
foto: ATA Images

Nije neobično da se među glumcima rodite ljubav, ali Zorana ističe da je sasvim normalno deliti detalje o karijeri i očekivati mišljenje partnera, čak i bez obzira na to bave li se istim poslom ili ne.


Koji god posao da radiš, ako s nekim živiš, deliš te stvari s njim, to je potpuno normalno. U Igora imam najviše poverenja. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvažnija mi je njegova kritika. Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, onda je sve mnogo jednostavnije ― izjavila je glumica pre nekoliko godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic)


Kako je ona istakla, sa svojim izabranikom se odlično poznaje i "uhodani su", pa tako svako zna svoje obaveze, raspodelu posla itd.


Kad Igor ima previše obaveza, zna se šta ja preuzimam, i obrnuto, jedno drugome maksimalno izlazimo u susret ― objasnila je Zorana Bećić.

 

Glumac je istakao da je za njega, iako su prošle godine otkako su se upoznali, svaki dan kao prvi.


Nemam talenat za podvlačenje crta. Meni svaki naš dan izgleda kao oni na početku. Uf, kako to romantično zvuči. Naravno, preturili smo mnogo toga preko glave, i prelepe i one manje lepe trenutke, i tek ćemo ― rekao je Igor pre nekoliko godina za Story.

 

Igor Đorđević, Zorana Bećić
foto: Damir Dervišagić

Kako su istakli, ćerke ih gledaju na malim ekranima, ali nemaju istu reakciju.


Jedna viče "tata" u čudu, druga se malo stidi, a malo joj je i drago ― rekao je Igor, dok se Zorana setila trenutka kada su Petra i Blanka videle svog oca u seriji "Koreni" dok je sedeo pored njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic)


Bilo je slatko kad ga je mlađa Blanka videla prvi put u "Korenima". Igor je bio kod kuće, pa je prvo gledala u njega, onda u televizor, pa opet tatu. Zbunila se. A starija Petra kako kad, ako su neke mučne scene koje baš i ne prijaju njenim godinama, nije joj milo i prihvata to veoma emotivno, ukoliko je nešto interesantno i zabavno, onda gleda sa zadovoljstvom ― rekla je glumica.


 

 

makonda-tracker