bajka koja traje

"NE MOGU DA KAŽEM DA JE BILA ODUŠEVLJENA KAD ME JE VIDELA": Evo kako su se zavoleli Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

1

Njihov brak danas važi za jedan od najstabilnijih u svetu slavnih, a sve je počelo zahvaljujući filmu "Zona Zamfirova"...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sloboda Mićalović (39) i Vojin Ćetković (49) ne samo što su među najpopularnijim glumcima već spadaju i u omiljene parove naše javne scene. Oni uspevaju da imaju sjajan partnerski odnos i da sarađuju na brojnim projektima, ali i da sačuvaju svoju intimu daleko od očiju javnosti.


Pored pomenute "Zone Zamfirove", zajedno smo ih gledali u "Ranjenom orlu", filmu i seriji "Santa Maria della Salute", "Nemanjićima"... a sada i u "Tajni vinove loze".


Prava je retkost čuti i da govore o svojoj privatnosti u razgovoru s novinarima, ali je Vojin jednom prilikom otkrio kako je "prvi put zapazio" Slobodu.

 


Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio ― priznao je on i kroz smeh dodao da ne bi rekao da je bila oduševljena. ― Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala.

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić


Kako su mediji pisali, Vojin i Sloboda tada su se upoznali i postali prijatelji, a tek 2004. godine, nakon što su okončali veze sa svojim prethodnim partnerima, započeli su i ljubavnu priču. Par je u braku od 2008, a imaju dvoje dece ― bliznakinje Veru i Milu.


Glumica je jednom prilikom istakla da razliku u godinama između supruga i nje smatra srećnom okolnošću.


Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno ― istkala je ona jednom prilikom za magazin Gloria.

 

 

makonda-tracker