odolevaju svim izazovima

ZA NEKE OD NJIH NISTE NI ZNALI DA SU U BRAKU: 5 najzaljubljenijih parova na srpskoj glumačkoj sceni

3

Iako njihove kolege u Holivudu često kubure s ljubavnim problemima i retko ostaju dugo u braku, ove srpske glumačke zvezde pronašle su pravu ljubav upravo na sceni i godinama uživaju u idiličnim brakovima.

foto: Adria Media Group arhiva
foto: Adria Media Group arhiva

Glumci su svakako specifična vrsta umetnika. Oni pred sobom imaju neke od najtežih zadataka: da nam predstave karakter koji je često drugačiji od njihovog tako da im zapravo poverujemo, da publici oslikaju najsloženija osećanja i izazovu od nje povratni odgovor.

 

Da bi uspeli u tome, glumci moraju da budu izuzetno predani svom poslu i često se, kroz svoj lik, bore s emocijama koje možda sami ne bi ni proživeli. Zato im je, baš koliko i na sceni, i u privatnom životu potreban pouzdan partner, neko ko razume sve izazove njihovog posla i podržava ih dok prolaze kroz transformacije, a ovi glumci pronašli su tu idealnu osobu upravo u kolegama.

 

 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Dok smo u filmu Zona Zamfirova gledali kako se lik Maneta, kog je odigrao Vojin Ćetković, zaljubljuje u Zonu Zamfirovu Katarine Radivojević, iza kamera se događalo nešto drugo - Ćetković je bio očaran mladom Slobodom Mićalović. Njihovo prijateljstvo postepeno je preraslo u ljubav, a par se venčao 2008. godine.

 

Sloboda i Vojin danas su ponosni mama i tata bliznakinja Vere i Mile, a kako je glumica jednom prilikom ispričala, oni se trude da žive normalnim životom.

 

- Od braka ne pravimo dramu već živimo sasvim normalno. Nema većeg uspeha nego kada dvoje ljudi, koji se jedno drugom obećaju pred Bogom, uživaju u harmoničnoj zajednici. Danas je mnogo lakše rastati se nego očuvati brak. Moj život svodi se na posao i na posvećenost kćerkama i suprugu. Izlazimo, igramo se i ništa mi nije važnije od njih - izjavila je Sloboda.

 

Nastavak na sladećoj strani.

 

makonda-tracker