FOTO

ČULI STE NJENO IME, A NISTE ZNALI DA JE REKLA "NEĆU DA TI KAŽEM, ĆELAVI"! Evo ČIME se bavi i kako IZGLEDA ova devojčica

0

Ljupka devojčica Tara Manić osvojila je publiku ulogom u filmu Milorada Milinkovića. Iako nije želela da se bavi glumom, ostala je u tom svetu i vrlo je uspešna!

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Tara je za svoj životni poziv odabrala pozorišnu režiju na beogradskom Fakultetu dramskih umetnosti, a jednom prilikom da je priznala da se nije dvoumila između glume i režije.

 

- Još u gimnaziji sam presekla da će to biti režija. Bila sam prva
na listi na upisu
- ponosno je svojevremeno ispričala Manićeva.

 

Ona sada za sobom ima niz predstava, a diplomirala je kao student generacije. Inače, govori čak 4 jezika - srpski, engleski, portugalski, francuski.

 

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

 

Za ulogu u filmu koji ju je proslavio ističe da je jedno divno sećanje iz detinjstva i da joj je drago što je učestvovala u snimanju.

 

- Da tada nisam dobila angažman ne znam da li bih se zaljubila u taj svet. Kada pomislim na to, drago mi je i jako sam ponosna. Upoznala sam divne ljude. Nedavno sam asistirala u Narodnom pozorištu i posle 13 godina srela Sonju Kolačarić - ja asistent, ona glumica. Bilo mi je baš drago - istakla je tada Tara.

 

Mnogi se pitaju kako izgleda devojčica koja je neodoljivom replikom obeležila početak 21. veka, a i danas je prava lepotica.

 

 

 

makonda-tracker