kraj ljubavi

MNOGI NISU NI ZNALI DA JE S NJIM U BRAKU: Višnja iz "Igre sudbine" se razvela od muškarca kog vrlo dobro znate

0

Lepa Jelena Đukić, koju smo proteklih godina gledali u nekoliko hit serija, a trenutno nas oduševljava kao Višnja u "Igri sudbine", stavila je tačku na brak s poznatim režiserom

foto: Instagram
foto: Instagram

Televizijska serija „Igra sudbine” za kratko vreme je osvojila simpatije publike, a među pozitivnim likovima kojima je većina naklonjena je i kućna pomoćnica Višnja Dulanović, koju igra Jelena Đukić (41).


Ova šarmantna glumica proteklih godina imala je veoma zapažene uloge u serijama „Sinđelići”, „Istine i laži”, „Urgentni centar”, „Kralj Petar Prvi”, „Grudi” itd, a češće i s velikim uspesima igra u pozorištu. Nedavno je zabeležila i ulogu u filmu "Vikend sa ćaletom", koji je za kratko vreme postigao ogroman uspeh. Kako svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, malo ko je znao da je ona bila udata za režisera i popularnog "Tragača" iz kviza "Potera" Milorada Milinkovića (56), a još manje njih je znalo da se par razveo!

 

1 / 6 Foto: Vladimir Šporčić


Moj bračni status se promenio. Milorad i ja nismo zajedno tri godine. Imamo dete o kome vodimo računa zajednički. Sporazumno i civilizovano smo se razišli i ostali smo u korektnim odnosima — rekla je glumica u razgovoru za portal Nova.rs. — Kada se prekine neki emotivni odnos – on je prekinut. Posle toga ljudi ostaju bliski jedino ako imaju nešto što ih veže, a u našem slučaju to je dete. Trudimo se da njoj bude dobro i da izraste u zdravu i stabilnu ličnost.


Ona je istakla da ne isključuje mogućnost da jednog dana sarađuje s bivšim suprugom, ali se time ne opterećuje.


Ne opterećujemo se projektima. Svako radi za sebe i ima svoju poslovnu priču. Ako nam se ukrste putevi, nema razloga da ne radimo zajedno — objašnjava Višnja.

 

Bivši par ima ćerku Divnu, koju su dobili 2013. godine.
 

 

makonda-tracker