pre mnogo, mnogo godina...

"Toma i keva kad su se voleli": Ćerka bivše supruge Tome Zdravkovića podelila DIVNE fotografije koje ranije nismo videli

1

Nedavno objavljen film "Toma" podsetio je mnoge na jednog od najvećih umetnika i boema u istoriji domaće muzike, ali i na dane poslednjih boema. Među onima koji su doprineli pričama o prošlosti i podsećanju na Tomu Zdravkovića je i ćerka njegove druge supruge

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Legendarni Toma Zdravković voleo je žene i žene su volele njega, a koliko je "zaljubljive prirode" bio govori i to da je njegova poslednja supruga i udovica Gordana Zdravković pričala kako joj nije ni smetalo njegovo često zaljubljivanje u potrazi za inspiracijom.


Ne čudi zato što se Toma ženio četiri puta, a njegova druga supruga bila je prelepa Milica Božić, koju je, kako su tvrdili upućeni, upoznao u beogradskom "Gradskom podrumu". Njih dvoje su se venčali posle nekoliko meseci ljubavi, a pevač je zbog svoje lepe supruge prestao da vodi boemski život. Ipak, on se vratio porocima i noćnom životu, pa ga je supruga ostavila posle samo dve godine ― u februaru 1970. godine.


Milica se kasnije ponovo udala i dobila dve ćerke, a jedna od njih je iz starih albuma izvadila dve fotografije nastale prilikom majčinog venčanja s Tomom i podelila ih na Instagramu.


Toma i keva kad su se voleli ― napisala je ona.

 

1 / 2 Foto: Instagram


Milica je, inače, preminula pre nekoliko godina. Pre nje, pevač je bio u braku s Olgicom, s kojom je dobio ćerku Žaklinu, a posle MIlica bio u braku s Nadom i potom Gordanom, s kojom je ostao do kraja života i dobio sina Sašu.

 

 

makonda-tracker