romantično

Iste večeri su saznali POL BEBE: Zgodni fudbaler zaprosio bivšu devojku Luke Jovića KAO U FILMU

5

Lepa Anđela i Nemanja Branković zauvek će pamtiti prethodno veče
 

foto: Instagram
foto: Instagram

Anđela Manitašević, bivša devojka Luke Jovića, s kojom poznati fudbaler ima sina dvoipogodišnjeg Davida, staje na ludi kamen!

Kako se vidi po objavama njihovih prijatelja na Instagramu, njen dečko i poznati fudbaler Nemanja Branković zaprosio ju je na Kalemegdanu, i to na vrlo romantičan način: nakon što mu je elegantno odevena Anđela prišla na čuvenom Velikom stepeništu, sportista je pao na jedno koleno i pitao je da se uda za njega. Za to vreme, njegovi okupljeni prijatelji su držali zapaljene baklje i sve vreme im aplaudirali.

 

1 / 3 Foto: Instagram


Par je u svakom slučaju planirao svadbu za septembar, ali je Nemanja rešio da priredi svojoj dragoj romantično iznenađenje.


Fudbaler Spartaka iz Subotice, inače sin poznatog atletičara Slobodana Brankovića, i Anđela Manitašević u vezi su od prošle godine, a pre nekoliko meseci objavljeno je da čekaju dete. Sinoć su, inače, organizovali i zabavu na kojoj su otkrili pol bebe tako što su probušili crni balon iz kog su izleteli manji koji nose tajnu o polu deteta i saznali da će postati roditelji jedne ― devojčice.

 

Anđela Manitašević, Nemanja Branković
foto: Instagram

 

makonda-tracker