tada je sve bilo drugačije...

KEJT SU POŠLE SUZE, VILIJAMU NIJE BILO SVEJEDNO: Princ bratu i snahi na dan njihovog venčanja priredio nešto NEOČEKIVANO

1

Kako piše britanski Mirror, princ Hari se i te kako potrudio da ostavi utisak na venčanju decenije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dobro je poznato da su princ Hari i princ Vilijam dugo bili toliko bliski da su ih mnogi smatrali ne samo braćom već najboljim prijateljima, a dolazak Kejt Midlton u porodicu nije narušio njihov odnos. Naprotiv, njih troje su još kao studenti izlazili zajedno u provod, a kasnije su obavljali kraljevske dužnosti, posećivali prijeme, obilazili državne institucije i sl.


Hari je čak bio bratovljev kum na njegovom venčanju s Kejt 2011, a navodno je pripremio i više nego emotivan govor.

 


Pre čuvenog Vilijamovog i Kejtinog poljupca na balkonu Bakingemske palate, porodica se okupila u jednoj od sala, a princ Hari održao je govor zbog kojeg su Midltonovoj pošle suze, a i sam mladoženja je bio dirnut.


To je bilo toplo, zabavno i dirnulo je Vilijama — navodi se u knjizi "Hari: Život, gubitak i ljubav" autorke Kejti Nikol iz 2017. godine. — Kada je rekao da je deceniju duga ljubav ovog para inspiracija za njega, Čelsi (Dejvi, Harijeva tadašnja devojka, prim. prev) se stidljivo nasmejala, dok su Kejt pošle suze.

 

1 / 4 Foto: Dan Materna / MFDNES LN / Profimedia


Govor je bio prepun tipičnog Harijevog osećaja za humor, a našalio se na račun svog brata rekavši: "Vilijam nije imao jednu romantičnu kost u svom telu pre nego što je upoznao Kejt, tako da sam znao da je ozbiljno čim je počeo da cvrkuće telefonom s njom". Poznat po svojim imitacijama, Hari je imitirao kako njegov brat zove Kejt "Bejbikins", što je nasmejalo goste.


Navodno je Harijeva tadašnja devojka Čelsi Dejvi insistirala da on iz prve verzije govora izbaci jednu rečenicu koja bi postidela Kejt, a odnosila se na njene noge.

 

 

makonda-tracker