odlično je izabrala

NJENA HALJINA JE UTISAK DANA: Princ Vilijam i Kejt Midlton obradovali Velšane nenajavljenom posetom — i podetinjili!

0

Stanovnici letovališta Beri ajlend sigurno nisu očekivali da će sresti budućeg kralja i kraljicu dok se doterani igraju u zabavnom parku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža juče su prvi put zajedno imali javno zajendičko pojavljivanje od izbijanja pandemije virusa korona.


Par je proteklih meseci mahom radio od kuće, a u retkim prilikama u kojima je Midltonova izlazila da obavlja svoje kraljevske dužnosti činila je to sama. To je samo jedan od razloga zašto su stanovnici i turisti Beri ajlenda, poluostrva na jugu Velsa bili iznenađeni kada su ih ugledali.

 

Princ Vilijam i Kejt posetili su ovo letovalište kako bi porazgovarali s lokalnim stanovništvom i saznali kako je epidemija uitcala na njihove živote i posao, a obišli su neke od najpoznatijih lokacija, posebno one koje se pojavljuju u Bi-Bi-Sijevoj komediji Gevin i Stejsi, uključujući zabavni park i kafić Marco's Cafe.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Naravno, nisu mogli da odole, pa su probali neke od igara i odlično se proveli.
Vojvotkinja je za ovu priliku odabrala svetloplavu haljinu midi-dužine dizajnerke Emilije Viksted. Ovo je drugi put da je vidimo u njoj, s obzirom na to da ju je nosila na otvaranju jedne bašte prošlog leta, a ovog puta ju je kombinovala sa espadrilama brenda Castañer, dok su od nakita tu upečatljive i sitnije alke i ogrlica koju je nosila dan ranije tokom posete jednoj "bebi banci".

 

 

 

makonda-tracker