srećni su

Polovina žena je NAVIJALA ZA NJEGA: Znate li s kojim ČUVENIM glumcem je Bo Derek stala TAJNO na ludi kamen?

0

Prelepa ikona osamdesetih Bo Derek udala se za svog partnera, s kojim uživa u vezi od 2002. godine. Pogađate, u pitanju je bivši momak Keri Bredšo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena glumica Bo Derek karijeru je započela kao fotomodel, postala ikona osamdesetih, između ostalog, i zbog scene u kojoj naga jaše konja. Bo je ostvarila zapažene uloge u filmovima: "Desetka" velikog Blejka Edvardsa, u hororu "Orca", "Tarzan, čovek majmun", i čuveni "Bolero" iz 1984. godine. Možda i nema muškarca koji nije žudeo za njom, a čuveni režiser Džon Derek ostavio je svoju suprugu Lindu Evans, čuvenom po ulozi u seriji "Dinastija".

 

Džon je preminuo 1998. godine, a sa Bo je bio do svoje smrti. Ipak, od 2002. godine Bo je u vezi sa glumcem Džonom Korbetom koji je glumio čuvenog Ejdana u seriji "Seks i grad", za kog je polovina žena navijala da završi kao muž Keri Bredšo, nasuprot onoj polovini koja je bila za Zverku, ali i ulogu Amerikanca Ijana u filmu "Moja velika mrsna pravoslavna svadba". 

 

On je od nje mlađi pet godina, a sad je otkriveno da su se venčali u decembru nakon skoro 20 godina veze!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Korbet je to otkrio u utorak, u novoj epizodi “The Talk”.

 

"Posle 20 godina smo se venčali. Nismo hteli da 2020. bude godina koju će svi pamtiti po ružnom", rekao je Korbet.

 

Njih dvoje i inače čuvaju svoju intimu, privatnost i provode dosta vremena izvan Holivuda. Putuju, odmaraju, uživaju... Par živi na ranču sa pet konja i dva psa.

 

2002. godine ih je spojio Korbetov prijatelj Norbi Volters.

 

"Rekao sam da se ne viđam ni sa kim, a on mi je rekao: Korbet, naći ću ti nekog. I spojio me sa Bo", otkrio je glumac za Today 2015. godine.

 

 

makonda-tracker