preslatki

Niko nije znao ni da se zabavljaju, ni da su dobili dete: Ljubavna priča glumaca koja otapa i najtvrđe srce

0

Glumački par je u vezi i braku već godinama, a obožavaju se kao i na početku — kada su slučajno uplovili u odnos za koji se ispostavilo da je ljubav za ceo život

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ni 17 godina razlike, ni svetla reflektora, ni pažnja paparaca nisu mogli da pomute sreću Hilari Barton (39) i Džefrija Dina Morgan (56). Njihova ljubavna priča spada u one najneverovatnije u Holivudu, a iako su u vezi bili godinama, to je retko ko znao. 

 

Hilari i Džefri su 2009. godine slučajno "završili" na sastanku koji su organizovali zajednički prijatelji, mada se pre toga nisu poznavali. Morgan je svojevremeno ispričao da mu se ona odmah dopala, kao i da se sastanak završio u njegovom domu uz tekilu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Iako je ona trebalo da otputuje u Pariz, uspeo je da je nagovori da ga poseti pre toga. Zanimljivo je da u Pariz nije ni otišla, a bebu su dobili posle godinu dana. Mada su skrivali i trudnoću i svoju vezu, ipak su rešili da nakon nekoliko meseci obelodane da su dobili sina. 

 

Glumica je nedavno istakla da je njena borba za drugo dete trajala pet godina, a tada je stigla na svet ćerkica. Porodio ju je upravo suprug!

 

Na ludi kamen su stali 2019. godine, posle 10 godina veze. Tada su rekli da su oni već dugo godina porodica, da su srećni jer su njihova deca prisustvovala. Hilari je rekla da je imala venčanje iz svojih snova, premda nije bilo veliko, kao i da su su istrajali u svojoj ljubavi iako su ih sa svih strana minirali u početku veze.

 

 

 

 

 

makonda-tracker