svi je se sećamo

NJENA VANVREMENSKA LEPOTA OČARALA JE MNOGE U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI: Promenila je život iz korena odlaskom u Holivud, ali nije pristala na ugovor IZ PAKLA

0

Gala Videnović definitivno je važila za jednu od najlepših i jako talentovanih glumica

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Gala Videnović, jedna od najvećih i najlepših tinejdžerskih zvezda bivše Jugoslavije, čuvena Ester iz "Bala na vodi" i Nataša iz "Žikine dinastije", priča o svom ulasku u film sa četiri i po godine, o intervjuu za "Intervju" Endija Vorhola, kako je u Holivudu odbila nepristojnu ponudu, ali i kako je umesto da uđe u filmsko sazvežđe odlučila da bude samo mama...

 

"Živim u Malibuu, delu Los Anđelesa gde žive mnogi. Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živeo Šon Pen. Preko puta je živeo Ed Haris. Ali dešava se sledeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna. I to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja verujem da ništa nije slučajno. Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži. Pa onda na kućnu žurku kod benda Dipeš mod. U Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvezda koje su ti komšije. Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi. Shvatam da neću još dugo moći to da krijem. A sve se dešava u tih ključnih šest meseci kad treba da mi se ostvari karijera. I ja rešim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dečaka Demijana u Malibuu", isričala je u velikoj ispovesti za Nedeljnik glumica Gala Videnović.

 

 

"Menadžer Majkl Mekingli mi kaže da treba da nastavim. I ja sam do Demijanovog trećeg meseca išla na kastinge. A onda sam odlučila da ne želim da ostavljam dete Filipinki dok ja idem na audicije. Kao klinka nisam imala život i ekipu, nego sam jurila na snimanja. I odlučila sam da budem mama. Možda sam odluku donela i na osnovu gledanja Holivuda iz neposredne blizine. Viđala sam te zvezde koje idu u rehab centre i skidaju se sa alkohola, tableta, narkotika...", rekla je ona.

 

Gala je otkila da je imala nepristojne ponude u Holivudu.

 

"Imala sam nepristojne ponude u Los Anđelesu. Imala sam 18 godina i po američkim zakonima nisam bila punoletna. Tada su mnogi davali sve da dobiju takvu ponudu u Holivudu. Ali nikada nisam pristajala na takve stvari, na sklapanje ugovora sa đavolom."

 

foto: Youtube Printscreen

 

 

makonda-tracker