prisetila se tužnog događaja

NEKOLIKO DANA PRE TRAGEDIJE HITNO JE ŽELELA DA SE ČUJE SA NJOM: Dragana Mirković progovorila o smrti Ksenije Pajčin

0

Pevačica Ksenija Pajčin ubijena je 16. marta pre tačno 11 godina. Nju je usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio i samoubistvo.

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić
foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Pevačica Dragana Mirković oglasila se na svom Instagram profilu i uputila drljivu poruku za pokojnu pevačicu Kseniju Pajčin koja je godinama plesala u njenoj grupi.

 

- 11 godina bez tebe. Nikad nećeš biti zaboravljena - napisala je pevačica.


Podsetimo, Dragana Mirković otkrila je da ju je Ksenija samo nekoliko dana pred smrt hitno tražila, a kako nisu uspele da razgovaraju - to joj i danas veoma teško pada.

 

- To je bila jedna preslatka i najlepša devojčica. Imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu. Dva dana pre nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: 'Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem'. On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno - ispričala je pevačica u "Premijeri".

 

 

makonda-tracker