verujete li mu?

JOŠ JEDAN RODITELJ KOJI PRETERUJE ILI...? Džordž Kluni otkriva FASCINANTAN detalj i tvrdi da mora da ZAGLUPI svoju decu

0

Kako holivudski glumac ističe, njegovi sin i ćerka su vrlo, vrlo napredni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Trogodišnji blizanci Ela i Aleksander najveći su ponos svojih roditelja — glumca Džordža Klunija (59) i advokatice Amal Kluni (42).


Par je maksimalno posvećen svojim mališanima, a Kluni je nedavno otkrio da od početka pandemije gotovo da nisu napuštali svoje imanje jer njihov sin Aleksander ima astmu, pa su vrlo zabrinuti i strahuju da se on ne zarazi.

 

Kluni, koji trenutno promoviše svoj novi film Midnight Sky, sada je otkrio još detalja o svojoj deci, što je prava retkost budući da par prilično drži do privatnosti i blizance smo do sad videli samo na retkim paparaco fotografijama.


Oni su očigledno deca moje supruge — imaju tri godine i tečno govore italijanski, vrlo su napredni — istakao je Kluni u onlajn javljaju u emisiji britanskog voditelja Grejema Nortona. Kako je on objasnio, ni Amal ni on ne govore ovaj jezik. — Tako da je to baš užasno, naoružali smo ih posebnim jezikom.

 

1 / 14 Foto: Profimedia


Moja supruga je genije, a oni su briljantna deca, tako da je moj posao da ih zaglupim i dam im malo glumačke crte, pa ih učim užasne stvari — ispričao je Džordž. — Kad čujem krik moje supruge, znam da sam uspeo. Naučio sam ih da namažu čokoladni krem na pelene i onda odu uz stepenice, skinu pelene i počnu da jedu.
 

 

makonda-tracker