odmah je dobio i odgovor

"MOJA INSPIRACIJA, TATA MOJE DECE, MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ..." Čuveni glumac sve iznenadio emotivnom porukom suprugu

4

Legendarni Barni Stinson iz serije "Kako sam upoznao vašu majku" podelio je fotografiju sa svojim izabranikom i nežnu čestitku godišnjice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Nil Patrik Haris u sitkomu "Kako sam upoznao vašu majku" glumi plejboja, ali je privatno daleko od toga — on je od 2014. godine u braku sa svojim dugogodišnjim partnerom Dejvidom Burtkom, s kojim ima dvoje dece, i vodi miran porodični život.


Iako su se na večnu ljubav zavetovali pre sedam godina, oni su juče proslavili čak 17. godišnjicu ljubavi, a Nil je tim povodom na Instagramu podelio njihovu zajedničku fotografiju i javnu čestitku svom suprugu.


Srećna godišnjica, Dejvide. Ti si moj glavni prioritet, moja neprestana inspiracija, tata moje dece, moj najbolji prijatelj. Izlazak s tobom pre 17 godina? Najbolja. Odluka. Ikad. Hvala ti za ljubav, smeh i život. TI si najbolji — napisao je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph)


Njegov suprug nije ostao nem, pa je odgovorio:


Ja tebe volim više — eto, rekao sam!


Nil Patris Haris i Dejvid, kog obožavaoci serije "Kako sam upoznao vašu majku" pamte kao Lilinog dečka iz srednje škole Skutera, prvi put su se zajedno pojavili kao par na dodeli Emija 2007. godine, a uz pomoć surogat majke 2010. godine dobili su blizance Gideona i Harper.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph)

 

makonda-tracker