trenutak nepažnje

ZBOG LETOVANJA U NAŠEM KOMŠILUKU I DANAS TRPI POSLEDICE: Glumac kog smo obožavali u čuvenom sitkomu završio na operacionom stolu

1

Dogodio mu se jedan nesmotreni momenat, a zbog toga ispašta i dva meseca kasnije.

 Nil Patrik Haris
Nil Patrik Harisfoto: Profimedia

Američki glumac koji se proslavio ulogom Barnija Stinsona u popularnom sitkomu Kako sam upoznao vašu majku, šarmantni Nil Patrik Haris letos je doputovao u Hrvatsku, gde je uživao u odmoru sa porodicom.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ipak, jedna nezgoda ostaće mu u ružnom sećanju. Naime, Haris je podelio šta mu se desilo tokom letovanja, a zbog čega sada trpi posledice.

Danas sam bio na operaciji. Pre skoro dva meseca spotakao sam se i pao na morskog ježa dok sam se penjao na stene u Hrvatskoj. Većinu bodlji izvadio sam sam, ali dve nisu htele da izađu i jedna se inficirala. Ispostavilo se da je bodlja probušila tetivu (pogledajte video). Zahvaljujući mom hirurgu i njegovom timu službeno više nemam nijednu bodlju morskog ježa u sebi i oporavljam se. Jedini nedostatak je što moram da nosim ogromni fiksator za ruku neodređeno vreme. Sve u svemu, moram reći: morski ježevi i dalje su ukusni!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph) on

46-godišnji glumac je u avgustu sa suprugom Dejvidom i njihovim devetogodišnjim blizancima posetio Hrvatsku, a, između ostalog, boravili su i na Hvaru.

 

 

makonda-tracker