nije bilo prijatno

JAVILI SU JOJ DA JE MUŽ VARA S MLAĐOM ŽENOM: Dragica Radosavljević Cakana prepričala događaj kojeg se nerado seća

0

Pevačica ne krije da ju je to poljuljalo

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana godinama je u skladnom braku je Nebojšom Negićem, svojim drugim suprugom, s kojim uživa u bračnoj i porodičnoj idili.


Par je nerazdvojan na javnim događajima i uvek su nasmejani, ali bilo je i ne baš prijatnih trenutaka — ne njihovom krivicom! Kako se pevačica prisetila za Nova.rs, jednom prilikom ju je pozvao jedan novinar i rekao joj da je suprug vara s mlađom ženom. Ipak, sve je bila samo prvoaprilska šala.

 


Ne nasedam tako lako, ali pre nekoliko godina sam nasamarena. Pozvao me je jedan vaš kolega s pričom da me Neša vara. Nisam poverovala u to. Međutim, on je tako bio uporan sa tom informacijom, a na sve to mi je rekao da poseduje i zajedničke fotografije mog muža sa 15 godina mlađom devojkom — prisetila se Cakana.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Pevačica se ove smicalice nerado seća i, kako priznaje, poljuljala ju je.


To me je malo poljuljalo i zahtevala sam da mi prosledi taj materijal na Viber. Znam da moj Neša nije u tom fazonu, ali nije mi bilo svejedno. Umesto slika, dobila sam poruku od novinara da je reč o prvoaprilskoj šali. Pao mi je kamen sa srca (smeh). Iskreno, Neši ne bih zamerila i da nađe drugu, ali on ima samo drugarice — istakla je.

 

 

makonda-tracker