na kosovu su

"BILO JE KRITIČNO, ALI SE IZBORILA": Cakanina sestra se borila sa virusom korona, ali pevačica sada strahuje za majku!

0

Brat koji je lekar rekao joj je da bi još gore bilo ako bi došla tamo

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sestra Dragice Radosavljević Cakane koja živi u Kosovskoj Mitrovici hospitalizovana je zbog korone, što pevačicu i te kako brine. Čim je saznala šta se dešava ona je poželela da ode tamo i pobrine se za majku, međutim, njen brat lekar posavetovao ju je da to ne bi bilo pametno, jer bi i ona mogla da se zarazi.

 

Svakako, ona je bila spremna da ode na Kosovo zajedno sa suprugom, ali sprečena je u poslednjem trenutku. Brat koji je lekar rekao joj je da bi još gore bilo ako bi došla tamo i da nema potrebe toliko da brine, jer njenoj porodici ništa neće nedostajati.

 

"Tačno je da je moja sestra sa Kosova zaražena je virusom korona. Ona je dole kod mame i nažalost dobila je koronu od nekog. Trenutno je u završnoj fazi bolesti, dobro je podnela, ali još uvek je u bolnici", ispričala je Cakana, pa dodala:

 

foto: Dragan Kadić

"Bilo je jako kritično, ali se ona izborila sa tim. Nisam otišla još da je vidim. Čula sam se sa bratom koji je lekar na Kosovu i on mi je rekao da nema potrebe da dolazim. Ona je zbrinuta i sve dobija što joj je potrebno. Čujem se i sa mamom i sa sestrom. Svi su mi dole na Kosovu, u sigurnim je rukama ali naravno da brinem."

 

Cakana najviše strahuje za zdravlje svoje majke.

 

"Zbog mame imam najveći strah, samo razmišljam da se ona ne razboli jako je stara. Ona je jedna lavica sa Kosova. Tako da će ova 'životinjica' sigurno da se uplaši od nje", istakla je folkerka, pa naglasila da se ona oseća dobro.

 

"Ja sam dobro. Čuvam se vodim računa. Mi smo dole čudno vezani jedni za druge, uvezani smo kao porodica jako puno", zaključila je ona.

 

 

makonda-tracker