ne kaje se

"PONOVO BIH URADIO ISTO": Vudi Alen otkrio šokantne detalje odnosa sa usvojenom ćerkom otkad je bila devojčica do danas

2

Jedan od najvećih skandala u istoriji Holivuda izbio je kada je otkriveno da se glumica Mia Farou i režiser Vudi Alen rastaju nakon njegove preljube s njienom usvojenom ćerkom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon mnogo peripetija, Vudi Alen objavio je svoje memoare pod nazivom Apropos of Nothing, a oni, kako je očekivano, obililuju skandaloznim detaljima iz njegovog privatnog života.


Najviše pažnje privukao je deo o njegovoj ljubavi sa Sun-Ji Previn, s kojom je u braku od 1997. godine i s kojom je stupio u vezu nekoliko godina ranije. Jedan od najvećih skandala u istoriji Holivuda dogodio se 1992, kada je glumica Mia Farou, nekadašnja supruga Vudija Alena i majka Sun-Ji, pronašla kod režisera lascivne fotografije svoje usvojene ćerke. Alen joj je rekao da su one nastale dan ranije i da su dve nedelje pre toga Sun-Ji i ona prvi put imali odnose. Glumica se rastala od Vudija, a on je od tada nerazdvojan s ovom brinetom južnokorejskog porekla.

 

Kako je Alen napisao u svojoj autobiografiji, da ima novu priliku, ponovo bi sve učinio isto.


Obožavao sam Sun-JI, uprkos ogromnoj pažnji javnosti koju sam dobio jer sam bio istrajan s njom, vredelo je svake sekunde — piše režiser. — Ponekad, kad je bilo baš teško i kad su me klevetali na svakom koraku, pitali su me da li bih, da sam znao ishod, ponovo bio sa Sun-Ji. Uvek sam odgovarao da bih za tren oka učinio isto.

 

foto: Profimedia

On je dodao da je njegova ljubav s njegovom današnjom suprugom jedan od najsrećnijih perioda njegovog života iako se nisu dopadali jedno drugom dok je bila dete.


Sun-Ji i ja nismo bili zainteresovani da se upoznamo. Mislio sam da je tiho, dosadno dete, a ona je mislila da sam "papučar" njene mame — otkrio je.


Njihov odnos promenio se kad je porasla i kad zajedno otišli na jednu košarkašku utakmicu, pa su se sprijateljili, a navodno je prošlo mnogo vremena dok je to prijateljstvo postalo ljubav. Kako on tvrdi, prvi put ju je poljubio kad je imala 21 godinu, a Alen piše da mu je tada rekla da se pitala kada će on napraviti prvi korak.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Inače, autobiografija poznatog režisera trebalo da bude objavljena ranije, ali su zaposleni u njegovoj izdavačkoj kući demonstrativno napustili svoja radna mesta jer nisu želeli da kompanija objavi memoare čoveka optuženog za seksualno zlostavljanje. Čelnici izdavačke kuće Hachette Book Group rešili su zato da prekinu saradnju s njim. Naime, njegova ćerka Dilan godinama tvrdi da ju je otac napastvovao kad je imala sedam godina, a sin Ronan Farou i bivša supruga Mia Farou podržavaju je u ovim optužbama. Autobiografija Apropos of Nothing je ipak objavljena 23. marta, u izdanju kuće Grand Central Publishing.

 

 

makonda-tracker