VENČANJE

UDAJE SE GVEN STEFANI NAKON PET GODINA LJUBAVI: Pevačica uveliko živi sa izabranikom Blejkom, a ovo je njihova priča!

0

Nova kuća u Los Anđelesu ima tri sprata i nalazi se na posedu od oko 6.500 kvadratnih metara.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Gven Stefani i njen izabranik Blejk Šelton rešili su da romansu od pet godina krunišu brakom.

 

Kantri pevač je zaprosio bivšu članicu rok grupe “No Doubt”, na šta je ona odmah rekla “da”.

 

Divna vest odmah je odjeknula društvenim mrežama.

 

„Da, molim“, kratko je napisala pevačica hita “Don’t Speak” ispod fotografije na kojoj se par strastveno ljubi.

 

Blejk je u objavi na svom Instagram profilu ispod iste fotografije bio ipak malo rečitiji od buduće supruge, napisavši:

 

„Hej, Gven Stefani, hvala ti što si mi spasla 2020. godinu i ostatak mog života. Volim te. Čuo sam ‘da‘!“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Par se upoznao  2015. godine u šou-programu “The Voice” i od tada su nerazdvojni. Deluje da se ljubav odmah rodila, iako oni to u prvi mah nisu shvatili.

 

Oboje su patili posle razvoda, Gven sa Gavinom Rosdejlom, a Blejk sa Mirandom Lambert, bilo je očigledno da među njima postoje varnice i svi su to shvatili pre njih. Smejali su se na audicijama i uživali su, ali Gven priznaje da je NBC dosta editovao snimke da bi izgledalo kao da su flertovali.

 

"Tada sam jedva poznavala Blejka, još uvek ništa nisam osećala prema njemu, ali je tu prosto bilo nečeg" - rekla je pevačica.

 

Gven je bila svesna da su oboje imali problema zbog raskida i da se često pitala šta radi i da li bi trebalo sebe da dovodi u takvu situaciju. Pisanje pesme “Go Ahead, Break My Heart” je zbližilo Blejka i Gven. Navodno joj je pevač poslao deo pesme koju je napisao i zamolio je da mu pomogne da je završi i tako je nastala numera koja je osvojila srca slušaoca.

 

Stefani i Šelton već uživaju u zajedničkom životu u svom novom domu u Los Anđelesu, vrednom 13 miliona dolara, a toj radosti doprinose i njeni sinovi iz prvog braka, koji sa kantri muzičarem imaju vrlo dobar odnos. Tamo su se preselili nakon što su karantin zbog pandemije virusa korona svi zajedno proveli na Blejkovom ranču u Oklahomi.

 

Gven Stefani, Blejk Šelton
foto: Profimedia

"Moji mama i očuh žive 15 kilometara odavde. Nismo napuštali kuću. Morao sam da odložim turneju. Naučili smo da pravimo prilično dobar hleb" - rekao je kantri pevač o životu u Oklahomi.

 

Nova kuća u Los Anđelesu ima tri sprata i nalazi se na posedu od oko 6.500 kvadratnih metara. Osim uobičajenih pogodnosti luksuznih domova poput bazena, kuća ima četiri garaže, bioskop, kuhinju na otvorenom i saunu. Par je kupio kuću manje od godinu dana nakon što je pevačica prodala svoj dom u Beverli Hilsu.

 

 

makonda-tracker