bez zadrške

"NE BIH STUPIO U BRAK ZBOG PRITISKA OKOLINE": Luka Raco otkriva detalje iz života, koje publika nije znala o njemu!

0

Devojke su ga zavolele u hit serijama, a momci se ugledaju na njega.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Harizmatični glumac Luka Raco, koji je za kratko vreme zadobio poverenje publike igrajući uverljive uloge u domaćim serijama, do sada nije imao prilike da iznese detalje o svom životu, već je u intervjuima govorio o rolama i planovima za budućnost.

 

Publiku je ipak zanimalo nešto više, te im je mladi umetnik ispunio želju i progovorio o obrazovanju, roditeljima i ljubavi.

 

"Šalim se se sa mojim roditeljima, jer su išla pitanja kada završiš osnovnu koju ćeš srednju, pa fakultet. Pa kada to završiš kada ćeš master... I onda sam pričao sa tatom, po završetku mastera, pošto mu je to bilo krucijalno, šta ćeš da me pitaš sledeće. Počeo je sa brakom, decom... Ne bežim od toga. Voleo bih da mi se to desi, ali mi je najbitnije naći osobu za to. A to je najteže" - dodao je svojevremeno, dok Luka, za razliku od mnogih glumaca, nije završio Akademiju, već je pre osam godina diplomirao ekonomiju.

 

Luka Raco
foto: Dragana Udovičić

"Moji roditelji imaju po 60 godina, dugo su u braku, i dalje se švrćkaju po gradu i svako veče se drže za ruke i provode vreme zajedno. To bih i ja jednog dana voleo da postignem. Takođe gledam brakove mlađih ljudi i vidim da drugačije funkcionišu i u nekim momentima mi deluje kao da su isforsirani. Tipa, greškom je neko zatrudneo i onda se automatski stupa u brak. Bitno je da ti želiš sa tom osobom, da to nije pritisak, društva, roditelja ili situacije. Ne bih stupio u brak zbog pritiska okoline ili zato što mi je neko rekao imaš 30 godina i vreme ti je da se ženiš" - istakao je Luka.

 

 

makonda-tracker