nije bilo lako

"ČESTO SAM VRIŠTALA U JASTUK, DA IZBACIM SVE LOŠE IZ SEBE": En Hatavej otkriva šta ju je mučilo mesecima, bez prestanka!

0

Ipak, na kraju tunela uvek se nađe nešto pozitivno, a glumica je sada najavila i film koji je snimila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna glumica En Hatavej poznata je po pozitivnoj energiji i vrcavošću, što je publici i dokazivala gostujući u američkim televizijskim programima, ali nakon porođaja, mnogo obaveza u vezi sa decom, a potom i višemesečni karantin, naveo ju je da se zapita da li je dovoljno jaka da se nosi sa svim problemima.

"Toliko puta sam u prvim danima karantina morala da se opustim, da izbacim sve loše iz sebe, ali nisam htela da uplašim svoju decu, pa sam često vrištala u jastuk" - rekla je glumica.

En Hatavej, Holivud
foto: Instagram/En Hatavej

Šarmantnu En situacija sa pandemijom virusa korona navela je napravi film pod nazivom "Lock Down" ili u prevodu "Zatvaranje"

"Bilo je to uzbudljivo iskustvo. Neki ljudi su u karantinu opet počeli da puše, neki su počeli da piju uz ručak, a mi smo samo skupili sva ta osećanja i snimili film o tome" - rekla je glumica ranije u šou-programu „Late Night With Seth Meyers - prenose strani mediji.

makonda-tracker