bračna idila

ČIM JU JE UGLEDAO, REKAO JE — BIĆE NJEGOVA SUPRUGA: Ljubavna priča Dejana Tomaševića i njegove Jelene prava je bajka

0

Jedan od najboljih srpskih košarkaša u istoriji ovog sporta već više od dve decenije je u skladnom braku sa ženom svog života

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Košarkaš Dejan Tomašević (47) prvi put je ugledao svoju izabranicu pre više od dve decenije i već tada mu je bilo jasno da je naišao na nešto posebno.


Kad sam je prvi put video, rekao sam da će to biti moja supruga. Ni posle 20 godina nisam promenio mišljenje, već sam srećan i počastvovan što mi je ona supruga — rekao je on za Glossy pre dve godine.

 


Naravno, nije tokom minulih godina sve uvek bilo kao u bajci, a legendarni sportista ističe da su mu svi uspesi bili još lepši jer ih je podelio sa izabranicom.


Kako i uvek u životu, i kod nas je bilo i lepih i ružnih stvari. Hvala bogu, ipak mnogo više onih srećnih trenutaka, a tu pre svega mislim na rađanja naše dece, neke profesionalne rezultate u mojoj karijeri... Kao i te divne, važno je da imaš s kim da podeliš i one manje lepe stvari — izjavio je košarkaš.

 

1 / 5 Foto: Petar Đorđević


Par je u čast dvadesetogodišnjici braka, 24. maja 2018. organizovao proslavu za porodicu i prijatelje, a slavlju su prisustovali najvažniji gosti: njihovi naslednici Manja, Mija i Matija i Jelenin sin iz prvog braka.


S obzirom na to da imamo četvoro dece, kod nas se stalno nešto dešava: rođendani, polasci u školu i na fakultet, diplomiranja, zaposlenja... Uvek smo slavili te bitne događaje, pogotovo pre odlaska u inostranstvo. Lepo nam je i sigurno ćemo i ubuduće češće slaviti — rekao nam je tada košarkaš.

 

 

makonda-tracker