prelepa

TO ŠTO JE ONA PRETRPELA — MALO KOJA BI MOGLA! Ovako izgleda supruga Bobana Rajovića (FOTO)

0

Popularni pevač se retko i uvek sa dobrim povodom pojavljuje u medijima, dok njegova lepša polovina zaobilazi javnost  u širokom luku

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Boban Rajović, jedan od najpoznatijih pevača sa naših prostora, izgradio je veliku porodicu.

 

Iz braka sa suprugom Draganom ima troje dece Ivanu, Anđelu i Andreju i njihov odnos bi se mogao opisati jednom rečju — harmonija.

 

 

foto: Vladimir Šporčić

Boban je ranije o svojoj skromnoj supruzi Dragani rekao:

 

To što je moja žena istrpela, malo koja bi mogla. Zaista je prošla golgotu sa mnom, ostala je tamo s troje dece, dok sam ja u Beogradu bio bez dinara. Počela je da viče na mene: "Jesi ti lud, što to radiš? Vrati se u Dansku da se baviš normalnim poslom, vozi taksi, radi u fabrici od sedam do četiri, bićemo srećna porodica! Zašto ideš glavom kroz zid?" A evo i sada, pred fotografisanje i intervju za vaš magazin, zakačili smo se jer ona jednostavno nije u tom filmu. Jedva sam je nagovorio da se slika. U potpunosti je razumem i da smo isti, možda ne bih uspeo u životu. Hvala joj što me razumela svih ovih godina.

 

foto: Vladimir Šporčić

Dragana je apsolutno prelepa i na prvom mestu joj je da svoju porodicu zaštiti i decu izvede na pravi put. Boban često objavljuje njihove zajedničke fotografije na svom Instagram profilu uz komentare pune emocija i ljubavi.

 

 

makonda-tracker