šta vi mislite?

NEKI JE OSUĐUJU, NEKI SAMO GLEDAJU OTVORENIH USTA: Adel u bikiniju ustalasala Instagram i posvađala Britance! (FOTO)

0

Čuvena pevačica je, nakon što se rešila oko 45 kilograma viška, pokazala svoju zavidnu figuru, ali je fotografija koju je podelila izazvala i kontroverze

foto: Instagram
foto: Instagram

Do danas su i vrapci na grani saznali da je engleska pevačica Adel, žena čarobnog glasa i najpoznatija buca na svetu, uspela da dovede svoju figuru do savršenstva.


Muzička zvezda, koja nije među najaktivnijim korisnicima Instagrama, s vremena na vreme podeli neku fotografiju na kojoj se vidi njen novi izgled i ostavi sve bez daha, a sada je otišla korak dalje — objavila je fotografiju na kojoj nosi helanke i gornji deo bikinija!

 

Adel je, u čast karnevalu koji se svake godine održava u Noting hilu, a ovog leta je otkazan, pokazala svoje festivalsko izdanje: otkačene helanke, gornji deo kupaćeg kostima sa zastavom Jamajke, simpatičnu frizuru za koju mnogi kažu da je inspirisana afričkih naroda Bantu i ukras od perja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on


Deo njenih obožavaoca oduševljen je Adelinom novom figurom i samopouzdanjem i ne prestaje da je obasipa komplimentima, dok ima i onih kojima ova fotografija nije po volji. Naime, kako prenosi Dejli mejl, deo pratilaca poznate pevačice osudio je ovaj njen potez kao kulturnu aproprijaciju — upotrebu elemenata jedne kulture od strane pripadnika druge. Na društvenim mrežama, posebno Tviteru, mnogi su osudili Adel, a jedna korisnica ove mreže otišla je tako daleko da je napisala da pevačica treba da odsluži zatvorsku kaznu jer je napravila frizuru koja se obično vezuje za afričke narode.
Nije, s druge strane, malo onih koji brane Adel, pre svega to što je ponela jamajčansku zastavu na bikiniju.


Ja imam porodicu na Jamajci i uopšte me ne zanima to što će neko nositi ovakav bikini sa zastavom ili hoće da napravi određenu frizuru — to bukvalno ni na koga ne utiče — istakao je izvesni Maks Vest.

 

Šta vi mislite — ko je u pravu?

 

 

makonda-tracker