prelepo

"BILO JE NESTVARNO": Sofija Milošević otkrila SVE detalje romantične prosidbe na italijanskom ostrvu

0


Manekenka Sofija Milošević nije mogla da sakrije sreću, ali i suze radosnice kada je u nedelju na italijanskom ostrvu Kapri Luka Jović kleknuo i pitao je da se uda za njega.

foto: Instagram
foto: Instagram

Luka Jović je pre nekoliko nedelja, kada je i organizovao putovanje na Kapri, sa bliskim prijateljima navodno skovao ceo plan veridbe. Fudbaler koji je odigrao veliki broj utakmica pred više stotina navijača, navodno je imao tremu kada je trebalo da zaprosi manekenku.

 

- Do poslednjeg trenutka je bilo neizvesno kako će se sve odigrati i hoće li u nekom momentu Sofija shvatiti o čemu se radi. Nakon što su ručali na ostrvu, uputili su se na jahtu, gde je Luka zamolio skipera da ne idu daleko od ostrva, već da popodne provedu uz priobalje ovog romantičnog mesta. U tom momentu Sofija je izašla na palubu kako bi telefonirala, a nijednog trenutka nije mogla da nasluti šta će se dogoditi u narednih nekoliko minuta - kaže izvor blizak paru, i dodaje:

 

- Dok je ona vodila neobavezni razgovor, Luka je sa kutijicom izašao na palubu i kleknuo ispred nje. Sofija je spazila šta se dešava, te je od sreće počela da plače, a Luka ju je potom upitao da li želi da se uda za njega. Usledio je potvrdan odgovor od Sofije, a nakon toga i poljubac. Ubrzo su krenuli prijatelji da im čestitaju, a zajedno s njima na brodu bio je Lukin drug koji će mu biti kum na venčanju. Nakon toga, otišli su na večeru u najprestižniji restoran na ovom ostrvu. Luka je prsten koji vredi nekoliko hiljada evra kupio u Madridu, nekoliko dana pre polaska na put. Svadbu planiraju tek nakon porođaja, odnosno kada se steknu uslovi da mogu da se održavaju venčanja. Po svemu sudeći, par će veliku svadbu napraviti tek na proleće 2021. godine u Beogradu.

 

foto: Instagram

- Neverovatan je osećaj. Oduševljena sam kako je uspeo da sakrije do poslednjeg trenutka tako da ni u jednom momentu nisam posumnjala o čemu se radi. Bilo je veoma romantično i, slobodno mogu reći, nestvarno. U jednom momentu čula sam kako ljudi s ostrva aplaudiraju našoj ljubavi i Lukinom potezu - kratko je poručila Sofija.

 

 

makonda-tracker