NIJE OSTALA DUŽNA

OSUDILI JE ZBOG TOGA KAKO PRIČA O SVOM TRUDNIČKOM TELU: Sofija Milošević zbog viška kilograma u okršaju s pratiocima

0

Popularna manekenka je u poodmakloj trudnoći, a često se šali na račun kilograma koje je stekla proteklih meseci. To se, međutim, nije dopalo nekim od njenih obožavalaca

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što su manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović uživali na jahti u Španiji, odmor su nastavili u Italiji, a par rado deli fotografije koje nastaju u trenucima opuštanja. Najviše pažnje na njima, očekivano, privlači trudnički stomačić poznate lepotice, a ona se s vremena na vreme našali na račun kilograma stečenih u trudnoći, pa je tako nedavno sebe nazvala "kitom".

 


Međutim, jednom od njenih pratilaca, to se nije naročito dopalo jer smatra da je nekorektno da sebe naziva kitom kada je i dalje mršavija od većine devojaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on


Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš whale (eng. kit) zato što si nabacila par kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju klilažu, kako treba da se osećaju? — glasio je komentar.


Sofija nije ostala dužna: otkrila je koliko se zapravo ugojila i objasnila da joj je neobično da ima toliki višak i otežano se kreće, zbog čega se upravo oseća onako kako je napisala — kao kit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on


Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila – profilna slika ti je, čini mi se, Barbika? Težiš savršenstvu? Hm? — napisala je.
 

 

makonda-tracker