mislio je na svaki detalj

NEĆE BITI KAKO SU SE NADALI, ALI BIĆE KAO U BAJCI! Ovako će izgledati venčanje Luke Jovića i Sofije Milošević?

3


Nakon što se par koji trenutno čeka svoje prvo dete verio na italijanskom ostrvu Kapri, isplivali su njihovi planovi za romantično intimno venčanje

foto: Instagram
foto: Instagram


Pre nekoliko dana, domaći mediji su javili da je Sofija Milošević rekla "da" poznatom fudbaleru, čime se par pohvalio na društvenim mrežama.
Kako pišu mediji, njihovo venčanje biće skromno.

 

Luka je želeo da priredi Sofiji iznenađenje, pa je sve sam organizovao. Ona mu je ranije pričala da je oduvek maštala o velikoj svadbi, da hotel ukrase skupocenom dekoracijom, da angažuju najpopularnije muzičke zvezde, ali pošto je sve to sada neizvodljivo i zbog korone i zbog trudnoće, rešio je da sam za nju pripremi romantičnu bajku — ispričao je za Informer izvor blizak paru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on


Luka je, pripremajući prosidbu, mislio i na detalje venčanja, pa je navodno izložio Sofiji kako je on to zamislio.


Luka joj je rekao da bi voleo da sudbonosno 'da' izgovore na plaži u prisustvu kumova, roditelja i njegovog sina Davida. Oni će privatnim avionom doći u Italiju. Angažovao je dekoratere, koji će na plaži napraviti oltar od cveća i sveće. Ukrasiće i sto i stolice, a jedan deo će posebno biti ukrašen za fotografisanje — istakao je izvor i naveo da je najveći problem Sofijina venčanica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on


Ona kaže da se mnogo ugojila u trudnoći i da joj ništa neće dobro stajati, ali svi je ubeđuju da odlično izgleda, iako je pred porođaj — otkrio je neimenovani izvor.

 

 

makonda-tracker