uvek govori lepo o njoj

„NIJE MI BILA BITNA SPOLJAŠNJOST”: Rasta PRVI PUT o tome kako se zaljubio u Anu Nikolić — i SIGURNO će vas raznežiti

0

Od Ane i Raste nikad nećete čuti da jedno o drugom govore ružno, ali ova neočekivana izjava oduševila je fanove ovog (bivšeg) para.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić sve su iznenadili kada su počeli otvoreno da pokazuju da glasine o njihovoj vezi jesu tačno, a naročito kada su se u tajnosti venčali. Par je ubrzo dobio ćerkicu Taru i sve je izgledalo idealno, ali čini se da ipak nije bilo suđeno, pa su se ubrzo rastali.

 

On je tokom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“ sve iznenadio kada je prvi put pričao o svom prvom susretu s pevačicom i o njihovoj ljubavi.

 

 

Kako reper koji je odrastao u zemlji u kojoj je njegova buduća supruga bila sinonim za lepotu i seksepil ističe, on se Aninim izgledom nije toliko opterećivao — naprotiv, nije samo njena lepota to što ga je osvojilo.

 

1 / 10 Foto: Dragana Udovičić

 

Kada sam prvi put video Anu, bila je u maminom džemperu i staroj trenerci. Raspitivala se kod mene u studiju nešto u vezi novog albuma. Ono što je Ana pevala na početku karijere je meni vila seljačka muzika. Da mi je neko kao klincu rekao da ću pisati tekstove za Anu Nikolić i Daru Bubamaru, posvađao bih se sa njim. Družio sam se s urbanom ekipom, i sve to nam je bila "teška seljana". Kada sam se zaljubio u Anu nije mi bila bitna ni šminka ni ni spoljašnost, već sjaj kojim zrači iznutra. Kćerku smo dobili neplanirano, ali iz čiste ljubavi — iskren je Rasta.

 

Reper se, inače, osvrnuo na svoj običan i skroman život koji je nekad vodio, kao i na činjenicu da danas zarađuje toliko da može sebi da priušti više vozila istovremeno.

 

Danas imam mnogo automobila, to je zdrav kompleks. Čim kupim novi auto pozovem mamu da joj ga pokažem. To mi je neki običaj — kaže Rasta.

 

 

makonda-tracker