prvi put o njoj nakon razvoda

„JA TO SVE ZNAM...“: Evo kako Rasta komentariše izjavu Ane Nikolić da je jedini kojeg je ISTINSKI VOLELA

1

Popularni reper retko daje izjave za medije i otkad se rastao od pevačice nije komentarisao njihov odnos

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da trenutno radi na promociji svog novog projekta, Anu Nikolić viđamo često proteklih nedelja, a u jednom od intervjua ona se otvoreno osvrnula na svoj brak sa Stefanom Đurićem Rastom.


Pevačica je, naime, istakla da je reper bio jedini muškarac kojeg je istinski volela i priznala da joj je krivo što njihov brak nije uspeo.

 

Ja to sve znam, više puta mi je to i rekla, ali mi je drago što je to i javno izjavila – rekao je Rasta za IDJ i dodao: – To je lepo čuti pogotovo kada kada su u pitanju dve osobe iz javnog posla.


Ovaj nekadašnji par upoznao se tokom zajedničkog rada na Aninom prošlom albumu, pa je novinare zanimalo šta Rasta misli o njenom novom projektu.

 

1 / 11 Foto: Story Press


Meni je ceo album strava! Neverovatna mi je stvar koju je Emina uradila za Anin album. Ja sam u jednom trenutku bio ljut što Emina radi neke stvari, a bio sam svestan da može ovako nešto da napiše. Napisala je remek-delo za Anu. Bilo mi je čudno da neko pored Marine Tucaković može da uradi nešto tako, a Emina je dokazala da može – istakao je reper.

 

 

makonda-tracker