ništa nije prećutala

"TARA JE DETE NASTALO IZ NAJVEĆE LJUBAVI": Ana Nikolić priznala u kakvom je odnosu s Rastom i hoće li se opet udati

5

Nikad opuštenija, nikad otvorenija i beskrajno duhovita i šarmantna — Ana Nikolić!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Tokom gostovanja Ane Nikolić u emisiji Ami Dži šou, pevačica je otvoreno govorila o mnogim detaljima iz svog privatnog života, pa tako nije bila suzdržana ni kada je dobila pitanje u kakvim je danas odnosima s bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

 

U odnosima u kakvim treba da se bude posle razvoda, ja sam se zato i udala za tu osobu. Uvek sam razmišljala da treba da se udam iz ljubavi, to je pod jedan, pod dva je bilo da to bude osoba s kojom mogu da ostanem prijatelj ako dođe do razvoda jer je to danas jedna potpuno normalno stvar. Nažalost, to se i nama dogodilo, ali smo ostali u potpuno normalnim odnosima. Imamo razlog zbog čega smo u takvim odnosima, a to je Tara — ističe pevačica.


Kako je Ana objasnila, njena ćerka rođena je iz najveće ljubavi u njenom životu.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Tara je dete koje je nastalo iz ljubavi, to sam mnogo puta rekla, iz najveće ljubavi i nema razloga da nemamo takve odnose. Tara je jedno srećno i zadovoljno dete, mislim da sam od date situacije napravila najbolje što sam mogla u datom momentu — iskrena je mama Ana.


Ona je dodala da ne planira ponovo da se udaje, ali kako se nikad ne zna šta život nosi ne želi unapred to da isključi.

 

Ja sam naučila kroz život — sada već imam dovoljno godina — da sve za šta sam rekla "ne" uglavnom mi se dešavalo. Tako da više ne tvrdim odgovorno da ne bih. Ali 97 procenata mislim da ne. To je model koji sam ja videla u svojoj porodici jer je moja majka ostala jako rano udovica, s 39, a ja sam se porodila s 37. Nikad više nije htela da se udaje, isključivo zbog mene i Marka, nije htela da meša te stvari... Prosto tako... Verovatno je to model koji upišeš. Ali ne kažem da neću. Možda hoću. Možda prestignem Bekvalčevu! Sa mnom se nikad ne zna. To nije lako, ali nije nemoguće — našalila se pevačica.

 

foto: Instagram

Pre izvesnog vremena, do medija je došao audio-snimak u kojem Ana Nikolić priča o tome kako je, ljuta na Rastu jer joj se nije javio na telefon, došla na parking i izgrebala njegov automobil. Ona je sada potvrdila da je ta priča istinita, kada ju je voditelj pitao koje tri stvari radi kad je zaljubljena.


Mislim da to cela Srbija zna. Grebem auto, svađam se i dođe policija. Nije trebalo (da to procuri u javnost), ali, eto, osobe kojima sam ja bezrezevno verovala su prosledile to nekom... To je moja naivnost, zato nikad neću ostariti, jer je mozak ostao na nivou 12 godina. Nije se javio danima na telefon, bili smo već u braku, javio se i te kako, ali ne bih sad o tome — rekla je Ana.

 

 

makonda-tracker