javno su razmenili nežne reči

ŠUŠKA SE DA JE RASKINUO S JASMINOM: Buba Koreli u vezi s poznatom lepoticom? (FOTO)

0

Kako pišu bosanski mediji, popularni reper navodno više nije s dugogodišnjom devjkom i s poznatom lepoticom javno razmenjuje nežne poruke

foto: Instagram
foto: Instagram

Buba Koreli je prekinuo dugogodišnju vezu sa Jasminom Đuderijom, tvrdi bosanski Express, a reper svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

 

Ne priča tome zašto je raskinuo dugogodišnju vezu, niti da li je opet zaljubljen, nastavlja ovaj portal i tvrdi da su se pojavile su se priče da je jedan od razloga za raskid prevara..

 

Kako piše ovaj sajt, Petra Cupan, manekenka koja je bila glavna glumica u jednom njegovom spotu i koju ste sigurno primetili, dovodila u vezu s Bubom.

 

Ovih dana, na društvenoj mreži Instagram, reperovi fanovi primetili su da oni razmenjuju neobične poruke. Naime, Buba je nazvao Petru boginjom, na šta je ona njemu poručila da ga voli, a on njoj da je njegova “curica” i da ne sme da je dira niko sem njega.

 

foto: Instagram

Nijedno od njih dvoje nije se oglasilo povodom ovih tvrdnji, a Express dodaje da ovo nije prvi put da se Petra i Buba dopisuju na ovakav način. Tako je pre izvesnog vremena na internetu mnogo pažnje privukla fotografija kojom je Petra čestitala Bubi rođendan.

 

foto: Instagram

 

makonda-tracker